Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Sierpcu istnieje od 1927 i posiada kapitał wyłącznie polski. Firma jest zlokalizowana w centralnej Polsce,
w jednym zakładzie produkcyjnym, co w znacznym stopniu ułatwia zarządzanie zarówno produkcją jak i logistyką. Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Sierpcu to stabilnie rozwijający się Partner i jeden z największych producentów "serów z dziurami" w Polsce. Produkcja
w zakładzie odbywa się zgodnie z wdrożonym w 2001 r. Systemem Zarządzania Jakością iso, haccp (2003) oraz Systemem brc, wprowadzonym w 2009 r. Certyfikaty te świadczą o nastawieniu na jakość i na klienta - macie Państwo pewność, że za każdym razem gdy wybierzecie nasze produkty, będziecie tak samo zadowoleni z podjętej decyzji. Miejscowi rolnicy dostarczają do zakładu mleko najwyższej jakości, dlatego też nasze produkty są tak wyjątkowe. Należy również pamiętać, że na sukcesy zakładu składa się profesjonalny zespół doświadczonych ludzi. To właśnie ludzka wiedza i umiejętności łączenia tradycji z nowoczesnością pozwalają na produkcję serów, po które sięga coraz większa grupa konsumentów.